Happy TalentHappy-talent_3D

Happy Talent – en viktig bok för alla som tänker på rekrytering. Och alla de som inte gör det.

Happy Talent är en bok som för alltid kommer att förändra din syn på rekrytering. Om detta är ett område som du spenderar relativt lite tid med att tänka på, kommer boken att få dig att inse vilka enorma risker du löper om du inte gör det.

Det är en bok om hur ett ”Nej Tack” kan säkra ditt företags framtida kompetensbehov och dessutom stärker ditt varumärke.

Bara en av tre kandidater säger idag att de absolut skulle kunna tänka sig att söka sig tillbaka till en arbetsgivare de tidigare sökt jobb hos. Vad innebär det för företagets långsiktiga kompetens- tillförsel och lönsamhet? Vilken skada har det på deras varumärke?

Happy Talent visar hur själva rekryteringsprocessen, med ett nytt perspektiv, inte bara säkerställer företagens framtida konkurrenskraft utan också ger svar på frågan: Hur förändrar du din rekryteringsprocess från att, som idag, sluta med en glad nyanställd och hundratals besvikna kandidater, till att bli en strategiskt varumärkesbyggande aktivitet där du inte bara hittar den rätta personen för det utannonserade jobbet utan också rekryterar hundratals ambassadörer för ditt företag och därigenom säkrar dina framtida kompetensbehov?

Om du fortfarande hyser tvivel om att rekrytering är en marknadsföringskanal som är underutnyttjad vill vi bara ställa frågan: Vem skriver rekryteringsannonserna på ditt företag?